Advertisement

Afganisztán Tálibok - A Talibok Tobb Katonat Megoltek Egy Eszak Afganisztani Ellenorzoponton : Asraf gáni afgán elnök vasárnap elhagyta afganisztán, az ország nagy részét tíz nap alatt elfoglaló iszlamista szélsőséges tálibok pedig a fővárosba, kabulba is bevonultak, elfoglalták az elnöki palotát, és közölték, hogy hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust.

Afganisztán Tálibok - A Talibok Tobb Katonat Megoltek Egy Eszak Afganisztani Ellenorzoponton : Asraf gáni afgán elnök vasárnap elhagyta afganisztán, az ország nagy részét tíz nap alatt elfoglaló iszlamista szélsőséges tálibok pedig a fővárosba, kabulba is bevonultak, elfoglalták az elnöki palotát, és közölték, hogy hamarosan kikiáltják az afganisztáni iszlám emirátust.. De ha a dohai megállapodással ellentétben marad külföldi katona az. Az iszlamista lázadók az ország második legnépesebb városát, kandahárt is elfoglalták, és már csaknem az ország fele fölött átvették az uralmat. A mozgalomban szerepet vállaló afgánokat az egyesült államok terrorizmussal gyanúsította meg, egy részüket guantánamói fogolytáborba szállította. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a. A tálibok elrendelték, hogy harcosaik tartózkodjanak az erőszaktől és biztosítsák.

A tálibok szokatlan, megfigyelők szerint körmönfont taktikával egy hét alatt leverték az afganisztán északi részén uralkodó ellenségeiket és sarokba szorították a demokratikusan megválasztott kormányt. Ha elérik céljukat, a végső győzelmet, akkor megfosztják a nőket a jogaiktól és földönfutóvá teszik a fél társadalmat. Folyamatosan nyomulnak előre a tálibok 2021. A radikális iszlamista tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt is. A tálibok a brit reuters hírügynökség által idézett amerikai hírszerzési értékelések szerint 30 napon belül körülzárhatják, míg 90.

C5jyu1an6u466m
C5jyu1an6u466m from ocdn.eu
Az összes biztonsági erő elhagyta a várost, a helyi katonák hátrahagyták felszerelésüket és az üzbég határ felé menekültek. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a. A tálibok közel egy hét alatt elfoglalták afganisztán nagy részét. A pentagon szerint mélyen aggasztó a tálibok gyors területfoglalása. Az afgán belügyminisztérium megerősítette, hogy a dzsihadista tálibok megkezdték a kabul elleni hadműveleteket. A szóvivőjük szerint a nők dolgozhatnak és tanulhatnak majd, de a jogaikat a saría szerint határozzák meg. A tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Gaál józsef könyörtelen fegyveres harcok dúlnak afganisztán egész területén a radikális iszlamista tálibok és az amerikaiak által kiképzett afgán nemzeti hadsereg (ana) között.

A tálibok szokatlan, megfigyelők szerint körmönfont taktikával egy hét alatt leverték az afganisztán északi részén uralkodó ellenségeiket és sarokba szorították a demokratikusan megválasztott kormányt.

A tálibok közel egy hét alatt elfoglalták afganisztán nagy részét. Ezt a területet a tálibok 1996 és 2001 közötti országlásuk ideje alatt sem tudták bevenni, elsősorban a térség földrajzi adottságai miatt. Egy tálib bíró visszaállítaná a saría radikális formáját afganisztánban 2021. Elveszett az ország, a tálibok bevonultak az elnöki palotába. A mozgalomban szerepet vállaló afgánokat az egyesült államok terrorizmussal gyanúsította meg, egy részüket guantánamói fogolytáborba szállította. A radikális iszlamista tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt is. Jelenleg katar emelkedik ki ezek közül, amely 2011 óta formálisan is vendégül látja a tálibok delegációját az úgynevezett béketárgyaláson a kabuli kormánnyal. A tálib katonai mozgalom majd fél évtized elteltével tudta csak újraszervezni magát. 2007 elején a tálibok növekvő jelenlétére válaszul az egyesült államok növelte csapatai létszámát. Folyamatosan nyomulnak előre a tálibok 2021. A lakossági támogatással alig rendelkező tálib erők gyakorlatilag utcáról utcára veszik át az irányítást most már az ország regionális központjaiban is. Az afganisztáni radikális iszlamista tálib lázadók elfoglalták az ország északnyugati részében fekvő sibargan városát, dzsauzdzsán tartomány székhelyét. A tálibok elrendelték, hogy harcosaik tartózkodjanak az erőszaktől és biztosítsák.

„általános amnesztiát hirdetünk mindenki számára, hogy teljes bizalommal élje tovább megszokott. Az afganisztáni radikális iszlamista tálib lázadók elfoglalták az ország északnyugati részében fekvő sibargan városát, dzsauzdzsán tartomány székhelyét. A tálibok vezetői afganisztán déli részére húzódtak vissza. A radikális iszlamista tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt is. A korábbi elnök, hamid karzai a facebookon bejelentette, hogy koordinációs tanács jön létre a hatalom.

Vilag Elfoglaltak A Talibok Afganisztan Masodik Legnagyobb Varosat Kandahart Is Hvg Hu
Vilag Elfoglaltak A Talibok Afganisztan Masodik Legnagyobb Varosat Kandahart Is Hvg Hu from img2.hvg.hu
Az összecsapások következtében eddig több ezer ártatlan civil vesztette életét, és a helyzet egyáltalán nem úgy fest, hogy a felek feladnák a pozícióit a. A tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. A szóvivőjük szerint a nők dolgozhatnak és tanulhatnak majd, de a jogaikat a saría szerint határozzák meg. Afganisztánban a totális hatalmat megszerző tálib lázadók bejelentették kedden, hogy büntetlenséget biztosítanak minden állami tisztviselőnek, és felszólították őket, hogy térjenek vissza munkahelyükre. Elveszett az ország, a tálibok bevonultak az elnöki palotába. Jelenleg katar emelkedik ki ezek közül, amely 2011 óta formálisan is vendégül látja a tálibok delegációját az úgynevezett béketárgyaláson a kabuli kormánnyal. Egy tálib bíró visszaállítaná a saría radikális formáját afganisztánban 2021. Folyamatosan nyomulnak előre a tálibok 2021.

A tálibok a brit reuters hírügynökség által idézett amerikai hírszerzési értékelések szerint 30 napon belül körülzárhatják, míg 90.

Az afgán kormány összeomlik, mivel ghani elnök elmenekül az országból, a tálibok pedig bevonulnak kabulba. Afganisztán felét elfoglalták a tálibok. A tálibok újabb körzetet foglaltak el afganisztán középső részén 2021. Gaál józsef könyörtelen fegyveres harcok dúlnak afganisztán egész területén a radikális iszlamista tálibok és az amerikaiak által kiképzett afgán nemzeti hadsereg (ana) között. Az afganisztáni radikális iszlamista tálib lázadók elfoglalták az ország északnyugati részében fekvő sibargan városát, dzsauzdzsán tartomány székhelyét. Isten számon fogja kérni rajta, és afganisztán népe majd meghozza az. Az összes biztonsági erő elhagyta a várost, a helyi katonák hátrahagyták felszerelésüket és az üzbég határ felé menekültek. Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a. Hadid elmondása szerint a tálibok érdemi harc nélkül vették be a várost, a városközponton kívül vannak még szórványos összecsapások, de mint fogalmazott: A tálibok elrendelték, hogy harcosaik tartózkodjanak az erőszaktől és biztosítsák. Ezt a területet a tálibok 1996 és 2001 közötti országlásuk ideje alatt sem tudták bevenni, elsősorban a térség földrajzi adottságai miatt. Jelenleg afganisztán politikai térképe így néz ki, a fehér területek a tálibok kezén vannak, míg a pirossal jelölt térséget a kormányerők ellenőrzik: A tálibok szokatlan, megfigyelők szerint körmönfont taktikával egy hét alatt leverték az afganisztán északi részén uralkodó ellenségeiket és sarokba szorították a demokratikusan megválasztott kormányt.

A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. Egy tálib bíró visszaállítaná a saría radikális formáját afganisztánban 2021. A tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. Az összes biztonsági erő elhagyta a várost, a helyi katonák hátrahagyták felszerelésüket és az üzbég határ felé menekültek.

Po1fznyhdvxzem
Po1fznyhdvxzem from 24.p3k.hu
Afganisztán felét elfoglalták a tálibok. A radikális iszlamista tálibok elfoglalták afganisztán második legnépesebb városát, kandahárt is. Megtartották a tálibok az első sajtótájékoztatójukat, miután átvették a hatalmat afganisztánban. Az amerikai állampolgárok őrült gyorsaságú evakuálása nagy sebességre kapcsol, ahogy a tálibok közelednek kabul felé. A lakossági támogatással alig rendelkező tálib erők gyakorlatilag utcáról utcára veszik át az irányítást most már az ország regionális központjaiban is. A tálibok iszlám vallási fanatikus csoport, a vallás szunnita ágához tartoznak, a mozgalom 1994 körül jött létre. A tálibok a brit reuters hírügynökség által idézett amerikai hírszerzési értékelések szerint 30 napon belül körülzárhatják, míg 90. Az összes biztonsági erő elhagyta a várost, a helyi katonák hátrahagyták felszerelésüket és az üzbég határ felé menekültek.

A tálibok közel egy hét alatt elfoglalták afganisztán nagy részét.

Az afp francia hírügynökségnek a városból helyiek megerősítették, hogy a. Egy helyi lakos az afp francia hírügynökségnek nyilatkozva. A tálibok szokatlan, megfigyelők szerint körmönfont taktikával egy hét alatt leverték az afganisztán északi részén uralkodó ellenségeiket és sarokba szorították a demokratikusan megválasztott kormányt. A tálibok egyik szóvivője a twitteren péntekre virradóra jelentette be, hogy csapataik „teljességgel megszállták kandahárt. „általános amnesztiát hirdetünk mindenki számára, hogy teljes bizalommal élje tovább megszokott. Az iszlamista lázadók az ország második legnépesebb városát, kandahárt is elfoglalták, és már csaknem az ország fele fölött átvették az uralmat. Az afgán belügyminisztérium megerősítette, hogy a dzsihadista tálibok megkezdték a kabul elleni hadműveleteket. A tálibok afganisztán negyedik legnépesebb városát is elfoglalták. Folyamatosan nyomulnak előre a tálibok 2021. A tálibok már a második legnagyobb várost is elfoglalták. A tálibok elrendelték, hogy harcosaik tartózkodjanak az erőszaktől és biztosítsák. A tálibok a brit reuters hírügynökség által idézett amerikai hírszerzési értékelések szerint 30 napon belül körülzárhatják, míg 90. De ha a dohai megállapodással ellentétben marad külföldi katona az.

Posting Komentar

0 Komentar